OngestOORd

Welkom bij dit tinnitus-zelfhulpboek, de gids in jouw zoektocht wég van tinnitus. Je vindt hier niet enkel theorie, integendeel. De praktische tips inspireren je om inzichten toe te passen in jouw dagelijkse leven.

Voor 1 op 7 volwassenen is het nooit meer stil. Al te vaak luidt de conclusie: ‘Aan tinnitus is niets te doen, leer er maar mee leven.’ Dat is niet alleen onjuist en onvolledig, maar ook gemakkelijk gezegd. Het antwoord op de vraag hoé je dat doet, leven met tinnitus, blijft vaak uit.

Dit boek is voor iedereen die er genoeg van heeft om van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Voor iedereen die zichzelf suf leest en zich informeert zonder dat er verandering komt in dat vervelende geluid. Voor iedereen die dat oorsuizen zo beu is als koude pap.

Na het lezen van dit boek maakt ergernis aan geluid plaats voor rust en ontspanning en kan je ongestoord genieten van het leven.

Bestel nu jouw gesigneerd exemplaar voor €24,99.

Tijdelijk is er een 🎄eindejaarsactie🎄 met 10% korting én gratis verzending. Geniet er nog van tot het einde van 2023.

meer weten over het boek?

Naar aanleiding van het verschijnen van OngestOORd ging Rene van der Wilk met mij in gesprek. Het resultaat van dit gesprek lees je als artikel via onderstaande knop. Rene is psycholoog, journalist én heeft een bijzondere interesse in audiologische thema's. Op zijn website Hoorzaken.nl vind je nog tal van andere interessante artikels.


OngestOORd in de media

Wij gebruiken cookies om een optimale werking van de website te kunnen garanderen.