beat the beep - rust in hoofd en oren.

Van dagelijks stress naar een gevoel van rust

Eindelijk weer de persoon worden die je was voor die piep, ruis of suis roet in het eten gooide? Goedgezind, stabiel in je emotie en met minder spanningsklachten.

Herken je dit?

 • Je hebt last van tinnitus.
 • Je piekert.
 • Je oorsuizen zijn meer aanwezig in stressvolle periodes.
 • Je merkt dat ontspannen helpt maar geen structurele oplossing is.
 • Je wil gemakkelijker kunnen omgaan met stressvolle situaties.

Na deze webinarreeks kan jij ...

 • rust ervaren in je hoofd en oren.
 • met meer energie in het leven staan.
 • meer verdragen.
 • zelfsabotage omzetten in zelfzorg.
 • je terug richten op genieten van het leven.
ik doe mee!
Rutger Booij, Kampen NL
Rutger Booij, Kampen NL

Wat zal je bereiken?

Zweeds onderzoek wijst uit dat mensen met stress of burn-out klachten 2,5 keer zoveel kans lopen op tinnitus in ernstige mate. Laat stress nu één van de dingen zijn waar niemand immuun voor is. Het is echter wel iets dat je kan aanpakken. Tijd om er iets mee te doen. Word je eigen gids bij stres en spanning, let's go!

Tijdens 5 videolessen van telkens één uur gaan we samen aan de slag. In elke les word je aangemoedigd om te werken aan jouw tinnitus door middel van stressreductie. Bekijk de opname wanneer het voor jou past.

Aan het einde van dit traject heb je waardevolle tools en inzichten om verder aan de slag te gaan. Je kent jezelf nog beter en weet je welke richting je uit wil. Een boost voor jezelf is een boost voor je relatie, je gezin en je toekomst.

dit wil ik bereiken

Wat komt er aan bod?

Hoe werkt het?

Via onderstaande knop kan je je inschrijven voor de webinarreeks. Na het invullen van je naam en e-mailadres wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina. Eens je betaling verwerkt is, ontvang je twee e-mails. Een bevestiging van je aanmelding met daarin de link naar de webinarrreeks. Het tweede mailtje is je betaalbevestiging.

Je hebt onmiddellijk toegang tot de hele reeks. Nestel je met een kopje thee of een wijntje voor de computer. Neem er een notitieblokje en iets om te schrijven bij zodat je waardevolle inzichten kan noteren. Je kiest zelf aan welk tempo je de reeks bekijkt, wekelijks één webinar of bingewatchen? Het is aan jou.

Er zitten heel wat interactieve elementen in de webinarreeks. Ik wil je uitnodigen om actief deel te nemen aan de oefeningen en opdrachten. Dit zorgt ervoor dat jouw brein echt met het geleerde aan de slag gaat.

Videolessen.

99,-éénmalig

Beat the beep - rust in hoofd en oren:

 • 5 lessen van één uur
 • onmiddellijk toegang
 • 2 maanden beschikbaar
 • live
 • persoonlijke begeleiding

Investering

Ben jij het beu om de ene korte termijn oplossing na de andere vruchteloos uit te proberen? Investeer deze vijf uur in jezelf, de impact draag je voor de rest van je leven mee. Beloofd.

Veelgestelde vragen

Videolessen voor iedereen die weer de persoon worden die je was voor die piep, ruis of suis roet in het eten gooide.

In vijf lessen ga je van dagelijks stress ervaren naar een gevoel van rust. In elke les word je begeleid om te werken aan jouw tinnitus of overgevoeligheid voor geluid door middel van stressreductie. Je bekijkt de lessen wanneer het voor jou past.

Aan het einde van dit traject heb je waardevolle tools en inzichten om verder aan de slag te gaan. Je kent jezelf nog beter en weet je welke richting je uit wil. Een boost voor jezelf is een boost voor je relatie, je gezin en je toekomst.

Ben jij het beu om de ene korte termijn oplossing na de andere vruchteloos uit te proberen? Investeer deze vijf weken in jezelf, de impact draag je voor de rest van je leven mee. Beloofd.

Wij gebruiken cookies om een optimale werking van de website te kunnen garanderen.