aanbod.

Iedereen is anders en iedereen leert anders. Omdat het belangrijk is dat je een type begeleiding vindt die past bij jouw noden bied ik verschillende vormen van begeleiding aan voor tinnitus en gevoeligheid voor geluid. Alle begeleiding is gebaseerd op een combinatie van therapieën waaronder Tinnitus Retraining Therapie (TRT) en cognitieve gedragstherapie (CGT).

Losse sessies
Individuele therapie

intensief programma.

Individuele therapie kan zowel voor overgevoeligheid voor geluid als voor tinnitus ingezet worden. Tijdens deze therapie werk ik volledig op jouw maat. Ik ben de tinnitus expert, jij bent de expert over jezelf. De therapie is een actieve samenwerking tussen ons beiden. Dat geluid en/of tinnitus geen impact meer heeft op je dagelijkse leven realiseer je tijdens de individuele therapiesessies onder mijn begeleiding.

Wil jij weer de persoon worden die je was voor die piep, ruis of suis roet in het eten gooide? In vijf weken ga je van dagelijks stress naar een gevoel van rust. Elke week volg je een webinar waarin je begeleid wordt om te werken aan jouw tinnitus door middel van stressreductie. Je volgt de sessie live op donderdagavond of bekijkt de opname wanneer het voor jou past. Ontdek het hier.