gratis.

Het is belangrijk dat iedereen toegang heeft tot correcte betrouwbare informatie over tinnitus en overgevoeligheid voor geluid. Omdat dit niet altijd gemakkeljik te vinden is in de jungle, ook wel het internet genoemd, vind je hier een overzicht van alles wat ik gratis aanbied. Van testen, gratis leesvoer, over een kennismakingsbabbel tot een stappenplan.

Het tinnitus stappenplan geeft je antwoorden op wat je het beste kan doen als je tinnitus ervaart. Van welke dokters je best bezoekt tot wat mogelijke oplossingen zijn. Allemaal in een mooi stroomschema met toelichting bij elke stap. Geschikt voor iedereen met tinnitus, of je reeds lange tijd last hebt of er recent mee te maken kreeg.

Wil jij weten welke aanpak voor jouw specifieke situatie geschikt is? Ik neem graag de tijd om naar jouw verhaal en verwachtingen te luisteren en om je al even te laten proeven van mijn werkwijze.

Lijkt het alsof de volumeknop van de wereld ontregeld is? Test nu gratis of jij overgevoelig bent voor geluid. In minder dan 5 minuten staat het resultaat voor je klaar.

Huisgeschreven artikels over tinnitus en overgevoeligheid geserveerd op een bedje van interessante informatie over gehoor en geluid; afgewerkt met tips, tricks en weetjes.

Wij gebruiken cookies om een optimale werking van de website te kunnen garanderen.